17 Aralık 2008 Çarşamba

2009 Yazında yüzebilmek için kışı iyi değerlendirin

2008-2009 Kış dönemi yüzme derslerim Sera Hotel ve Latanya City Hotel'de devam ediyor.
Latanya City Otel şehir merkezine oldukça yakın olduğundan ulaşım problemi yok, Aspendos Bulvarı üzerinde Opet istasyonu ve Yataş mağazasının yanında. Havuz ise yazın açık olarak kullanılan ve kışın üzeri kapatılarak ısıtılan ve yüzme dersi için oldukça uygun derinliğe sahip bir havuz.

10 Eylül 2008 Çarşamba

2008 Yazı sona ererken...

Yoğun geçen 2008 yaz dönemindeki şu son haftalarda son mezunlar ile denizin tadını çıkardık.



Mehmet Bey ile havuzda başladık, 2.dersinde suda kaymaya başlamıştı;



Son dersinde denizde açıldı...




Gunça hanım Türkmenistanlı bir öğrencim



Son derste biraz da kurbağa tekniğini çalıştık



10 Ağustos 2008 Pazar

Ekonomik yüzme dersleri için son haftalar...

Yüzme öğrenmenin en ekonomik yolu deniz dersleri için zaman daralmaya başladı. Eylül ayının ortasından itibaren deniz suyunun soğumaya başlamasıyla ve hava şartlarının değişmesiyle deniz derslerinde aksamalar olacağından ders almayı düşünenlerin bu son haftalar için acele etmesi gerekiyor.






29 Temmuz 2008 Salı

Yüzme okulunda belge heyecanı yaşandı

Sun Tower Otel'de devam eden yüzme okuluna devam eden öğrenciler 28 Temmuz 2008 Pazartesi günü başarılarını aldıkları başarı belgeleri ile kutladı. Yaklaşık 1 ay içerisinde kolluklarını atarak yüzme tekniklerini öğrenmeye başlayan 07-14 yaş grubu öğrencilerimin hepsi en az bir stilde yüzmeyi öğrendi.







Öğrencilerin ailelerinin de katıldığı bu özel günde öğrenciler yüzmeyi öğrenmenin heyecanını aileleri ile paylaşarak doyasıya eğlendi. Ayrıca belge günümüz 02 Ağustos 2008 tarihli Hürriyet gazetesi Akdeniz ekinde yayınlandı.

14 Temmuz 2008 Pazartesi

Deniz Dersleri Devam Ediyor

Kaç yaşında olursanız olun yüzme öğrenmek için geç değil. Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri Konyaaltı-Beach Park'da sabah saatlerinde 7'den 70'e herkese özel ve grup derslerine devam ediyorum.



Hüseyin ve Zarife çifti 3. saatlerinde.




Yaz okulunda kolluklar atıldı

Sun Tower otelde 2 Temmuz'da başlayan yaz okulu 25 öğrenci ile devam ediyor. Dersler Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 09:30 - 12:00 saatleri arasında iki grup halinde yapılıyor. 2 Hafta sonunda öğrencilerimin hemen hepsi kolluklarını attı ve yüzme tekniklerini çalışmaya başladılar.






8 Haziran 2008 Pazar

07-14 Yaş Grubu için Yüzme Okulu Sun-Tower'da

2008 Yılı yaz yüzme okulu kayıtları Sun Tower Hotel'de başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımızın doğru bir teknikle yüzme öğrenmeleri için çalışıyorum. Dersler Temmuz ve Ağustos aylarında Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 09:00 - 12:00 saatlerinde iki ayrı sınıf olarak yapılacak.



Yüzme okulum Lara - Güzeloba - Örnekköy bölgesindeki tek yüzme okulu.


KAYIT ÜCRETLERİ
  • Yüzme okulu 1 aylık kayıt ücreti 100-YTL
  • 2 Aylık kayıt ücreti 160-YTL
  • Kardeşler için aylık 80-YTL
  • 5+ Kişilik grup kayıtlarında aylık 90-YTL
  • 10+ Kişilik grup kayıtlarında aylık 80-YTL

GEREKLİ KURS MALZEMELERİ
  • Mayo
  • Havuz gözlüğü
  • Bone
  • Havlu
  • Terlik
KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
  • Tam idrar tahlii raporu.
  • Herhangi bir sağlık kuruluşundan alınmış Sağlı Raporu.
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2008 Deniz Dersleri Başladı

Bu yıl havaların biraz serin olmasından dolayı deniz dersleri biraz geç başladı. Dersleri hafta içi ve hafta sonu sabah 07:00 - 10:00 saatleri arasında Konyaaltı Beach-Park'da yapıyoruz, bu saatlerde deniz genelde dalgasız olduğundan ders için uygun oluyor.
Ayrıca deniz dersleri havuz ücreti olmadığından pek çok öğrenci için de ekonomik açıdan avantajlı oluyor ve tercih ediliyor. Deniz korkusu olan öğrencilerin korkularını yenmeleri de kolay oluyor.
Ancak öğlen ve daha geç saatlerde denizin dalgalanması ders saatlerini kısıtlıyor. Eğer deniz dersi istiyorsanız ilerleyen günlerde boş saat bulmakta zorlanabilirsiniz.
Deniz dersleri Eylül ayının ortasına kadar devam edecek.


15 Mayıs 2008 Perşembe

2008 Yaz Sezonu Club Hotel Sera ile Açılıyor



Latanya City Otelin SPA merkezi Nisan ayında kapanınca ders için bekleyen öğrenciler için pek çok otel ile görüşmeler yaptım. Sonunda Club Hotel Sera ile anlaştım ve çalışmalara başladım. Otel Örnekköy'de, şehir merkezine biraz uzak kalsa da havuzu yüzme çalışmaları için çok uygun bir yapıya sahip.

Ayrıca Sun Tower Hotel ile görüşmelerim devam ediyor, muhtemelen Sun Tower'da son iki yılda olduğu gibi bir yüzme okulu açılacak.

Hava koşullarına bağlı olarak bu ayın sonuna doğru da denize ders almaya başlayacağım.

16 Mart 2008 Pazar

Gençlik Spor Yaz Okullarından


1997


2005

Fotoğraflara tıklayarak albümü açabilirsiniz, 1996 yılından itibaren Gençlik Spor Müdürlüğünce her yıl açılan Yüzme Yaz Okullarında antrenörlük yaptım, artık o günlerde çalıştırdığım bazı öğrencilerim bugün Yüzme Antrenörü oldu, örneğin sevgili öğrencilerim Ali BİLGİÇ ve Demet BÜYÜK.





6 Mart 2008 Perşembe

Bu Yaza Yüzerek Gireceksiniz

Yüzme dersleri devam ediyor, bu yaza yüzerek girmek için acele edin, ders saati bulmakta zorlanabilirsiniz.

Barış bey dersin 3.saatinde...





ve Timur bebek...




12 Ocak 2008 Cumartesi

2007-2008 Kış Dönemi


2007-2008 Kış dönemi yüzme dersleri Latanya City Otelde başladı. Özel dersler için genellikle Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günlerim uygun olmakla birlikte öğrencilerle yüzyüze yaptığım görüşmelerde kesin tarih ve saatleri tespit ediyoruz.

Latanya City Otel şehir merkezine oldukça yakın olduğundan ulaşım problemi yok, Aspendos Bulvarı üzerinde Opet istasyonu ve Yataş mağazasının yanında. Havuz ise yazın açık olarak kullanılan ve kışın üzeri kapatılarak ısıtılan ve yüzme dersi için oldukça uygun derinliğe sahip bir havuz.

2 Ocak 2008 Çarşamba

2007 Yaz Dönemi Böyle Geçti



2007 Yılı yaz döneminde yaklaşık 30'un üzerinde yetişkine ve 7-14 yaş grubundan 50'ye yakın çocuğa yüzme öğrettik. Dersler Mayıs ayında başladı. Ancak özellikle kısa sürede yüzme öğrenen yetişkinlerin yakınları ve arkadaşlarının sonraki aylarda yoğun başvurularıyla Temmuz ve Ağustos aylarında pek çok öğrenci boş ders saati bulmakta zorlandı.

Özel dersler denizde ve Ofo Mor Otel ile Moonlight Otel havuzlarında yapıldı. Haftanın 7 günü devam eden maraton sabah saat 7 civarında denizdeki deslerle başlayıp gece saat 9 civarında Ofo Mor Otel Kapalı Havuzunda sona eriyordu.

Bunun yanında Çocuk Adası Çocuk Kreşindeki minikler Ofo Mor Otel havuzunda kreşe ayrılan özel saatlerde kolluklarını atmak için çalıştılar.

Antrenör Nuray KAYA

1964 Ankara doğumluyum. 1995 Yılında I.Kademe Yüzme Antrenörlüğü belgesini alıp, emekli olduğum 2006 yılına kadar 11 yıl aralıksız Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Yaz Okullarında yüzme antrenörü olarak görev yaptım. Ayrıca 2002 yılında aldığım Step-Aerobik Antrenörlük Belgesi ile çeşitli tatil köyü ve spor tesislerinde aerobik dersleri verdim. 1 Mayıs 2008'de Antalya'da başlayan ve Türkiye'de ilk olarak açılan Yogalates Eğitici kursuna katılarak Türkiye'deki ilk 6 Yogalates eğitmeninden birisi oldum.

Yaz döneminde açtığım yüzme okulunda her yaştan katılımcıya yüzme dersleri veriyorum. Kış döneminde de uygun kapalı havuzu bulunan çeşitli tesislerde özel yüzme derslerine devam ediyorum. Ayrıca 12 ay spor salonlarında Yogalates ve Step-Aerobik çalıştırıcılığı yapıyorum.



Sayfanın tamamını görüntülemek için tıklayın.