12 Ocak 2008 Cumartesi

2007-2008 Kış Dönemi


2007-2008 Kış dönemi yüzme dersleri Latanya City Otelde başladı. Özel dersler için genellikle Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günlerim uygun olmakla birlikte öğrencilerle yüzyüze yaptığım görüşmelerde kesin tarih ve saatleri tespit ediyoruz.

Latanya City Otel şehir merkezine oldukça yakın olduğundan ulaşım problemi yok, Aspendos Bulvarı üzerinde Opet istasyonu ve Yataş mağazasının yanında. Havuz ise yazın açık olarak kullanılan ve kışın üzeri kapatılarak ısıtılan ve yüzme dersi için oldukça uygun derinliğe sahip bir havuz.

2 Ocak 2008 Çarşamba

2007 Yaz Dönemi Böyle Geçti



2007 Yılı yaz döneminde yaklaşık 30'un üzerinde yetişkine ve 7-14 yaş grubundan 50'ye yakın çocuğa yüzme öğrettik. Dersler Mayıs ayında başladı. Ancak özellikle kısa sürede yüzme öğrenen yetişkinlerin yakınları ve arkadaşlarının sonraki aylarda yoğun başvurularıyla Temmuz ve Ağustos aylarında pek çok öğrenci boş ders saati bulmakta zorlandı.

Özel dersler denizde ve Ofo Mor Otel ile Moonlight Otel havuzlarında yapıldı. Haftanın 7 günü devam eden maraton sabah saat 7 civarında denizdeki deslerle başlayıp gece saat 9 civarında Ofo Mor Otel Kapalı Havuzunda sona eriyordu.

Bunun yanında Çocuk Adası Çocuk Kreşindeki minikler Ofo Mor Otel havuzunda kreşe ayrılan özel saatlerde kolluklarını atmak için çalıştılar.

Antrenör Nuray KAYA

1964 Ankara doğumluyum. 1995 Yılında I.Kademe Yüzme Antrenörlüğü belgesini alıp, emekli olduğum 2006 yılına kadar 11 yıl aralıksız Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Yaz Okullarında yüzme antrenörü olarak görev yaptım. Ayrıca 2002 yılında aldığım Step-Aerobik Antrenörlük Belgesi ile çeşitli tatil köyü ve spor tesislerinde aerobik dersleri verdim. 1 Mayıs 2008'de Antalya'da başlayan ve Türkiye'de ilk olarak açılan Yogalates Eğitici kursuna katılarak Türkiye'deki ilk 6 Yogalates eğitmeninden birisi oldum.

Yaz döneminde açtığım yüzme okulunda her yaştan katılımcıya yüzme dersleri veriyorum. Kış döneminde de uygun kapalı havuzu bulunan çeşitli tesislerde özel yüzme derslerine devam ediyorum. Ayrıca 12 ay spor salonlarında Yogalates ve Step-Aerobik çalıştırıcılığı yapıyorum.



Sayfanın tamamını görüntülemek için tıklayın.