29 Temmuz 2008 Salı

Yüzme okulunda belge heyecanı yaşandı

Sun Tower Otel'de devam eden yüzme okuluna devam eden öğrenciler 28 Temmuz 2008 Pazartesi günü başarılarını aldıkları başarı belgeleri ile kutladı. Yaklaşık 1 ay içerisinde kolluklarını atarak yüzme tekniklerini öğrenmeye başlayan 07-14 yaş grubu öğrencilerimin hepsi en az bir stilde yüzmeyi öğrendi.







Öğrencilerin ailelerinin de katıldığı bu özel günde öğrenciler yüzmeyi öğrenmenin heyecanını aileleri ile paylaşarak doyasıya eğlendi. Ayrıca belge günümüz 02 Ağustos 2008 tarihli Hürriyet gazetesi Akdeniz ekinde yayınlandı.

14 Temmuz 2008 Pazartesi

Deniz Dersleri Devam Ediyor

Kaç yaşında olursanız olun yüzme öğrenmek için geç değil. Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri Konyaaltı-Beach Park'da sabah saatlerinde 7'den 70'e herkese özel ve grup derslerine devam ediyorum.



Hüseyin ve Zarife çifti 3. saatlerinde.




Yaz okulunda kolluklar atıldı

Sun Tower otelde 2 Temmuz'da başlayan yaz okulu 25 öğrenci ile devam ediyor. Dersler Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 09:30 - 12:00 saatleri arasında iki grup halinde yapılıyor. 2 Hafta sonunda öğrencilerimin hemen hepsi kolluklarını attı ve yüzme tekniklerini çalışmaya başladılar.