7 Aralık 2010 Salı

KIŞ DÖNEMİ YÜZME DERSLERİ

Kış dönemi yüzme derslerine club sera otel'in kapalı havuzunda devam ediyorum. Yüzmeyi öğrenmek için yazın gelmesini beklemenize gerek yok. Kışın yüzmeyi öğrenin yaz tatilinizin tadını çıkarın.

18 Temmuz 2010 Pazar

Serik ve Kadriyeli çocuklar yüzme öğreniyor

Kadriye yüzme okulunda kolluklar atılıyor, yüzmeyi bilenler teknik öğrenmeye başladı. Öğrenci sayısı çok olduğu için öğrencileri iki gruba ayırdım.

Kimden Kadriye 2010


Kimden Kadriye 2010


Kimden Kadriye 2010

14 Temmuz 2010 Çarşamba

Yüzme okulunda kolluklar atılmaya başlandı

Antalya Palace Otel'de devam eden yüzme okulumda 28 Haziran'da başlayan çalışmalarda hiç yüzme bilmeyen öğrenciler kolluklarını atmaya başladı, yüzme bilen öğrenciler de 4 teknikten serbesti çalıştılar ve sırtüstüne geçtiler. Öğrenci sayısı sürekli arttığından ders saatini ikiye bölmek zorunda kaldım ve yüzme öğrenenler ile teknik çalışanları ayrı saatlerde çalıştırıyorum.


Kimden Antalya Palace 2010



Kimden Antalya Palace 2010



Kimden Antalya Palace 2010




22 Haziran 2010 Salı

"Kendini serbest bırak" Diyerek yüzme öğreteceğini düşünenlere dikkat edin




Haziran ayından itibaren çok sayıda yetişkin yüzme öğrenmek için bana ulaşıyor. Gerek bu yığılmadan gerekse çocuklar için açılan toplu yüzme kurslarının programından dolayı bu dönemde özel dersler için boş saat ayarlamak büyük sorun oluyor.

Bu dönemde pek çok kişi yakınlarının çabalarıyla yüzmeyi öğrenmeye çalışıyor, ancak yüzme eğitimi konusunda tecrübesiz olan pek çok kişi yakınlarına yanlış olarak öncelikle su üzerinde kalmayı öğretmeye çalışıyor. Maalesef bunun sonucunda en küçük nefes kontrolünün sağlanamadığı durumlarda kişiler korku dolu tecrübeler yaşıyor. Bu tecrübelerle bana gelen kişilerin eğitim süresi biraz daha uzun ve sıkıntılı oluyor.

Bu nedenle yüzme eğitim tekniklerini bilmeyen veya daha önce yetişkinlerle çalışmamış tecrübesiz kişilerin size faydadan çok zarar verebileceğini unutmayın.

Erdem bey oturduğu sitenin havuzunda ders almayı tercih etti, 2. ve 5.dersinde;

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Havuzdaki son dersler

Sera Otel'de devam eden dersler artık sona eriyor, yaklaşık 1 aydır havanın iyi olduğu günlerde bazı dersleri denizde yaptık, artık dersler denizde olacak.

Sema hanım ile havuzdaki son çalışmalarımızı yaptık, kalan dersleri denizde devam edeceğiz.

15 Mayıs 2010 Cumartesi

2010 YÜZME YAZ OKULU ANTALYA PALACE (GRAND MOONLIGHT OTEL) OTEL'DE AÇILIYOR

2010 Yılı yaz yüzme okulu kayıtları başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda 7-14 yaş grubu çocuklarımızın doğru bir teknikle yüzme öğrenmeleri için çalışıyorum. Dersler 28 Haziran Pazartesi başlayıp 21 Ağustos cuma günü sona erecek ve Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri 11:30 - 12:30 saatleri arasında yapılacaktır.

I. Dönem : 28 Haziran-23 Temmuz
II.Dönem : 26 Temmuz -21 Ağustos




GEREKLİ KURS MALZEMELERİ

* Mayo
* Havuz gözlüğü
* Bone
* Havlu
* Terlik
* Yüzme bilmeyenler için kolluk

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

* Tam idrar tahlili raporu.
* Herhangi bir sağlık kuruluşundan alınmış Sağlık Raporu.


Ayrıca kış döneminde Sera Hotel'in kapalı havuzunda yaptığım yetişkinlere yönelik özel derslere yaz sezonunda da Antalya Palace Otel'in açık yüzme havuzu ve deniz dersleri olmak üzere devam ediyorum.

2 Mayıs 2010 Pazar

Siz de bu yaza yüzerek girebilirsiniz

Baharın gelmesiyle birlikte yüzme derslerine talep arttı. Dersler Sera Otel'de devam ediyor, Havaların ısınmasıyla birlikte Mayıs ayı içerisinde deniz derslerine de başlayacağım. Yüzme öğrenmek için yaz dönemini beklemek zorunda değilsiniz, yaz aylarını ders alarak değil yüzerek geçirebilirsiniz.

Mustafa bey 2.dersinde.




Ayşegül hanım 3. ve 7. dersinde.

6 Ocak 2010 Çarşamba

KIŞ DÖNEMİ YÜZME DERSLERİ

Yüzmeyi öğrenmek için yaz gelmesini beklemeyin. Club Sera Otel'in kapalı yüzme havuzunda özel yüzme derslerim devam ediyor. Kışın yüzmeyi öğrenin yaz döneminde denizin tadını çıkarın.